serveis


sessions individuals d'acompanyament

t'acompanyo en el camí de tornada al teu centre, a aquell lloc íntim i recollit on tot torna a estar en calma. allà on hi pots trobar les teves respostes.
et facilito un espai segur i de confiança, un temps d'escolta compassiva, on puguis expressar allò que costa o que fa patir, i d'aquesta manera alleugerir-te l'ànima.


si ho desitges, elaborarem un pla d'acció concret i ecològic a la teva realitat que faciliti transitar moments vitals difícils, per concretar els canvis que vols per la teva vida, tenint en compte els teus talents i capacitat de creixement. 

podem revisar i treballar els obstacles i bloquejos per canviar-los per oportunitats de creixement, per tal de facilitar el camí que et porti a ser la millor versió de tu mateix/a.

*espai de consulta a Celrà i Girona, i possibilitat de sessions online.doula de la maternitat i paternitat

com a doula amb més de 18 anys d'experiència en aquesta etapa tan delicada i sensible de la vida d'una família, puc estar al teu costat durant l'embaràs i la preparació per a la rebuda d'un èsser a la vida, en qualsevol de les formes que pugui tenir (biològic, adopció, etc).

també acompanyament durant el postpart immediat i criança: reorganització familiar, adaptar-se a la nova situació, lactància, son i alimentació... 
i també cura de l'ànima i el cos en cas d'haver viscut alguna situació traumàtica durant l'embaràs o el part. 

en tot moment la prioritat és que la família guanyi harmonia i felicitat, i que les novetats i dificultats que puguin sorgir tinguin un espai per ser abraçades i cuidades.

*possibilitat de fer les visites a domicili a la zona de Girona, i també online.espai de meditació 

vols meditar i no saps com començar? tens ganes d'explorar i escollir amb quina forma de meditar et sents més còmoda i confiada? sents que no acabes de trobar la manera de sostenir una pràctica continuada?

t'acompanyo a incloure la pràctica meditativa de manera orgànica i fluida al teu dia a dia; a explorar diferents formes de meditació, i  a elaborar una planificació orgànica per gaudir de la pràctica adaptada a la teva realitat personal. 
cercles medicinals

trobades en grup, en cercle, per recordar que totes i tots estem fent el camí cap a la pròpia essència, i al mateix temps compartir els nostres camins i vivències. 

un espai compartit de sanació i obertura de consciència, on cadascú fa el seu camí individual, però en companyia; sabent que el procés de cadascú també enriqueix els uns als altres.

ens guien i acompanyen recursos ancestrals i naturals com la respiració, moviment, música, i altres.

cercles només per a dones, i cercles mixtes.
si vols saber més detalls, en parlem.
més informació: isabelvidalfont@doula.cat - 647 903 252