coaching existencial


t'acompanyo a fer un camí de tornada al teu centre, a aquell lloc íntim on tornes a estar en calma. allà on hi trobes les teves respostes: un viatge de transformació personal que serà la base per aconseguir el teu estat desitjat, el teu objectiu de canvi i millora... o sigui, per aconseguir el teu somni.
t'ofereixo un espai segur i de confiança, temps d'escolta compassiva i presència, on puguis expressar allò que costa o fa patir. 

llavors, podem començar a posar direcció als teus projectes. i identificar els obstacles i bloquejos que no et deixen viure amb plenitud o assolir canvis volguts, per començar a fer canvis. 

revisarem i treballarem les dificultats per transformar-les en oportunitats de creixement i  reconèixer els talents que et portin a ser la millor versió de tu mateix/a.

i tot això ens porta a elaborar un pla d'acció concret i ecològic a la teva realitat que et faciliti transitar moments difícils, i concretar els canvis que vols per la teva vida, partint de la teva capacitat de creixement i de florir des de dins. 


I comptarem amb el mapa de ruta dibuixat des del Coaching Existencial: una medotodologia que es nodreix de la Teràpia Gestalt Integrativa, i el Coaching Sistèmic i la PNL i que treballa la consciència, la presència i la responsabilitat en el procés personal, per arribar al propòsit més elevat i evolutiu de la persona.

Per saber-ne més, visita el web Coaching Existencial.


*consulta prop de Girona i possibilitat de sessions online.
més info:
isabelvidalfont@doula.cat
647 903 252

Entrades populars d'aquest blog

re-començar

cercle infinit

meditar