serveis

ACOMPANYAMENT I COACHING EXISTENCIAL

t'acompanyo en el camí de tornada al teu centre, a aquell lloc íntim i recollit on tornes a estar en calma. allà on hi pots trobar les teves respostes.

facilito un espai segur i de confiança, temps d'escolta compassiva, on tu puguis expressar allò que costa o que fa patir, i d'aquesta manera alleugerir-te l'ànima.

a més, si ho desitges, identificarem els obstacles i bloquejos, que no et deixen viure amb plenitud. revisarem i treballarem aquestes dificultats per canviar-les per oportunitats de creixement pel camí que et porti a ser la millor versió de tu mateix/a.

i també podem elaborar un pla d'acció concret i ecològic a la teva realitat que et faciliti transitar moments difícils, i per concretar els canvis que vols per la teva vida, tenint en compte els teus talents i capacitat de creixement. 

*consulta prop de Girona i possibilitat de sessions online.DOULA

com a doula amb més de 18 anys d'experiència en aquesta etapa tan delicada i sensible de la vida d'una família, puc estar al vostre costat durant l'embaràs i la preparació per a la rebuda d'un èsser a la vida, en qualsevol de les formes que pugui tenir (biològic, adopció, etc).

suport durant el postpart immediat i criança: assessoria d'alletament, reorganització familiar, adaptar-se a la nova situació, son i alimentació... 

i també cura de l'ànima i el cos en cas d'haver viscut alguna situació traumàtica o pèrdua durant l'embaràs o el part. en tot moment la prioritat és que la família guanyi harmonia i felicitat, i que les novetats i dificultats que puguin sorgir tinguin un espai per ser abraçades i cuidades.

*consulta prop de Girona, possibilitat de visites a domicili a la zona, i també online.MEDITACIÓ

vols meditar individualment i no saps com començar? ganes d'explorar i escollir quina forma de meditar és més còmoda i confiada per tu? sents que no acabes de trobar la manera de sostenir una pràctica continuada?

t'acompanyo a incloure la pràctica meditativa de manera orgànica i fluïda al teu dia a dia; a explorar diferents formes de meditació, i  a elaborar una planificació orgànica per gaudir de la pràctica adaptada a la teva realitat personal. 

*consulta presencial o online


FLORIR A DINS

trobades per recordar que totes i tots estem fent el camí cap a la pròpia essència, connectant amb espais interns on com les flors ens anem obrint, pètal a pètal, creixent en consciència, sanació i essència.

espais compartits o individuals, on caminar el propi camí personal; sabent que el procés de cadascú també enriqueix els uns als altres.

ens guien recursos ancestrals i naturals com la respiració, moviment, música, i altres.... per observar-se des d'altres perspectives i explorar estats de consciència més amples.més info:
isabelvidalfont@doula.cat
647 903 252

Entrades populars d'aquest blog

re-començar

cercle infinit

meditar