sobre mi
sigues molt benvinguda a llegir-me, i gràcies per passar per aquí.

tot el viscut i après en aquests ja més de vint anys de servei, consolida la meva vocació i disponibilitat  d'oferir la meva presència i escolta per a l'acompanyament emocional i espiritual en els moments de "misteri": el naixement, la mort (les morts i pèrdues de cada dia, també) i  l'exploració i integració dels estats no ordinaris de consciència.

immersa en la criança dels fills, cap al 2003 vaig descobrir unes dones que acompanyaven a dones en aquesta etapa tan especial i sensible de la maternitat: les doules. vaig ser part de la segona promoció de doules formades a casa nostra. érem poques, i ens va tocar fer una bona tasca de difusió escrivint articles, fent xerrades, explicant moltes vegades què podíem aportar. 

des de llavors he après i experimentat en la pràctica què vol dir i què implica estar al costat de dones i famílies en un moment tan important de les seves vides, i tot el que aporta l'acompanyament amorós, respectuós i silenciós en un part a casa, a l'embaràs i també al postpart. després d'una etapa activa com a doula a Girona, de ser part de l'equip que va donar forma a la Asociación Española de Doulas (AED), de treballar amb un equip de llevadores a Girona acompanyant parts a casa, he seguit fent acompanyaments sobretot a dones embarassades i al temps del postpart i l'alletament.

les meves inquietuds personals m'han anat portant a formar-me en diferents àmbits de les teràpies naturals: homeopatia, fitoteràpia, biografia humana, genealogia, biodescodificació, etc.

després han vingut temps de profunda reflexió i canvis interns a nivell personal i familiar, i altra vegada formació i indagació interna, en aquest cas amb enteògens i altres recursos xamànics, formant-me en el coneixement i pràctica d'algunes d'aquestes eines que permeten accedir a espais interns profunds: música aplicada als estats modificats de consciència, plantes mestres, la meditació i ioga, entre altres.

he arribat a la convicció i comprensió profunda de que morir i nèixer són portals de la consciència. i que naixem i morim de moltes maneres, en moments de gran intensitat o canvis vitals. 
des d'aquesta visió vaig incorporant eines i experiència acompanyant en el procés de morir i de dol, però també per acompanyar la vida, ja que viure amb més plenitud ens prepara també per morir millor.

actualment estic vinculada i compromesa amb l'Escola de Coaching Existencial de Nona Martín, on des del meu procés personal de transformació i sanació profunda aprenc com són els racons del meu caràcter, vaig desmuntant el meu ego i em preparo per acompanyar a les persones que vulguin transformar-se i créixer en consciència, i sobretot millorar la seva vida.

així que si sents que et puc acompanyar en el teu caminar des de la mirada del Coaching Existencial, per fer el teu procés personal i els canvis que desitges per la teva vida, aquí estic per tu.Isabel Vidal Font
isabelvidalfont@doula.cat
647 903 252

Entrades populars d'aquest blog

re-començar

cercle infinit

meditar