bio

immersa en la criança dels fills, cap al 2003 vaig descobrir unes dones que acompanyaven a altres dones en aquesta etapa tan especial i sensible dels inicis de la maternitat: les doules.
vaig ser part de la segona promoció de doules formades a casa nostra. érem poques, i ens va tocar fer una bona tasca de difusió escrivint articles, fent xerrades, explicant moltes vegades què podíem aportar. 

des de llavors he après i experimentat en la pràctica què vol dir i què implica estar al costat de dones i famílies en un moment tan important de les seves vides, i tot el que aporta l'acompanyament amorós, respectuós i silenciós en un part a casa, a l'embaràs i també al postpart. després d'una etapa activa com a doula a Girona, de ser part de l'equip que va donar forma a la Asociación Española de Doulas (AED), de treballar amb un equip de llevadores a Girona acompanyant parts a casa, he seguit fent acompanyaments sobretot a dones embarassades i al temps del postpart i l'alletament.

les meves inquietuds personals m'han anat portant a formar-me en diferents àmbits de les teràpies naturals: homeopatia, fitoteràpia, biografia humana, genealogia, desprogramació biològica, etc.


després han vingut temps de profunda reflexió i canvis interns a nivell personal i familiar, i altra vegada formació i indagació interna, en aquest cas amb plantes enteògenes, formant-me en el coneixement profund d'aquestes eines que permeten accedir a espais interns profunds, amb la música aplicada als estats modificats de consciència, la meditació i kundalini ioga, entre altres.

el temps d'acomiadar la mare en el seu traspàs també ha estat una experiència clau a la meva vida, que m'ha permès rebre el regal de la comprensió profunda de que morir i nèixer són portals de la consciència. poc a poc he incorporat eines i experiència acompanyant en el procés de morir i de dol.


tot el viscut i après en aquests ja més de 20 anys de servei, configura tot un bagatge vital amb recursos per compartir, que em porta a disposar-me  a oferir la meva presència per a l'acompanyament espiritual en aquests moments de "misteri": el naixement, la mort o els estats no ordinaris de consciència.Isabel Vidal Font
isabelvidalfont@doula.cat
647 903 252