el viatge de la consciència

les experiències d’obertura i expansió de la consciència poden donar-se a través de diferents eines (plantes enteògenes com l’ayahuasca o altres, meditació, respiració, moviment, etc…), i poden fer emergir informació de l’inconscient a la consciència que en els dies posteriors sigui més o menys fàcils d’ordenar i assimilar (memòries de situacions traumàtiques, o records difícils “oblidats”, per exemple). 

arribar a una cerimònia amb una bona preparació prèvia, amb prou informació, seguretat i confiança ajuda a aconseguir millors resultats i a obrir-se amb més profunditat al procés. 

i també el procés d’integració posterior, que pot ser més o menys llarg, és part important del viatge on és clau sentir l’aprofitament, poder dur amb suavitat i compromís personal a la vida quotidiana, a les relacions i als temes pendents de sanar aquells aprenentatges, noves formes de visió, etc. adquirits en aquests moments de profunda exploració interna. 

posar atenció en la integració de l’experiència permet portar a la vida diària els regals del viatge interior. 

què passa si es viu una experiència difícil (bad trip)? 

a vegades sorgeixen dificultats en forma de pors, sentiments negatius, temes dolorosos… així és ideal tenir un espai individual i segur, on poder parlar obertament de l’experiència, de les sensacions i vivències que s’han experimentat. integrar bé totes aquestes vivències és clau per avançar en el camí de la consciència. amb un cert espai, temps i presència es podrà entendre el que s’ha viscut i s’integrarà amorosament a nivell emocional, físic, cognitiu i espiritual. 

com et puc ajudar? 

t’ofereixo espai individiual per preparar-te per viure alguna experiència profunda d’expansió de la consciència i també per ordenar, integrar i assentar després aquestes vivències. parlarem de com estar millor física, emocionalment i mentalment, del descans i l’alimentació, de les formes d’arrelament, d’eines com la meditació, les expressions artístiques, etc. 

 nota: aquestes sessions de preparació i integració no son en cap cas psicoteràpia. es valorarà en cada cas, la conveniència d’un suport més especialitzat.contacta'm i en parlem:  isabelvidalfont@doula.cat  -  647 903 252