sessions integració

les experiències d’obertura i expansió de la consciència poden activar-se de manera espontània o amb diferents eines (plantes enteògenes, meditació, respiració, moviment, etc…). i en aquests moments pot emergir informació de l’inconscient a la consciència que en els dies posteriors sigui més o menys fàcils d’ordenar i assimilar (memòries de situacions traumàtiques, o records difícils “oblidats”, per exemple). 

arribar a una cerimònia o experiència de modificació de l'estat de consciència amb una bona preparació prèvia, amb prou informació, seguretat i confiança ajuda a aconseguir millors resultats i a obrir-se amb més profunditat al procés. 

el procés d’integració posterior, que pot ser més o menys llarg, també és part important del viatge. aquí és clau sentir l’aprofitament, poder dur amb suavitat i compromís personal a la vida quotidiana, a les relacions i als temes pendents de sanar aquells aprenentatges, noves formes de visió, etc. adquirits en aquests moments de profunda exploració interna. 
posar atenció en la integració de l’experiència permet portar a la vida diària els regals del viatge interior. 


què passa si es viu una experiència difícil (bad trip)? 

a vegades sorgeixen dificultats en forma de pors, sentiments negatius, temes dolorosos… així és ideal tenir un espai individual i segur, on poder parlar obertament de l’experiència, de les sensacions i vivències que s’han experimentat. integrar bé totes aquestes vivències és clau per avançar en el camí de la consciència. amb un cert espai, temps i presència es podrà entendre el que s’ha viscut i s’integrarà amorosament a nivell emocional, físic, cognitiu i espiritual. 


com et puc ajudar? 

t'ofereixo aquest espai individiual per preparar-te per viure alguna experiència profunda d’expansió de la consciència, parlant de com estar millor física, emocionalment i mentalment, del descans i l’alimentació, de les formes d’arrelament, d’eines que ajuden al procés etc. i sobretot de com estàs tu ara i aquí, per fer aquest viatge

i també per ordenar, integrar i assentar després aquestes vivències, sessions per integrar i ordenar, amb exercicis i acompanyament que optimitzaran tot el que has entès, descobert, recordat.nota: les sessions de preparació i integració no son en cap cas psicoteràpia. 
es valorarà en cada cas, la conveniència d’un suport més especialitzat.més info:
isabelvidalfont@doula.cat
647 903 252

Entrades populars d'aquest blog

re-començar

cercle infinit

meditar