viatges interiors

la integració d'experiències transpersonals (o d'estats ampliats de consciència) és aquella part de l'experiència psicodèlica o de l'estat no ordinari de consciència on la persona porta alguna cosa del "viatge" que ha fet cap a la vida diària. 

aquest procés pot ser més o menys llarg. La integració doncs és part important del viatge, i és clau sentir-ne l'aprofitament, i poder dur amb suavitat i compromís personal a la vida quotidiana els aprenentatges, noves formes de visió, etc. adquirits en aquests moments de profunda exploració interna. 

les experiències d'obertura i expansió de la consciència a través de diferents tècniques (plantes enetògenes, psicodèlics, meditació, respiració, etc...), poden fer emergir informació a la consciència que en els dies posteriors sigui difícil d'ordenar i assimilar (memòries de situacions traumàtiques, o records difícils "oblidats", per exemple). 

en la majoria de casos aquest procés  d'integració es dóna de forma fluïda i sense haver de fer gran cosa, però si sorgeixen dificultats, gairebé sempre es poden resoldre amb un bon acompanyament. Així és ideal tenir un espai individual i segur, on poder parlar obertament de l'experiència, de les sensacions i vivències que s'han experimentat. Segurament amb aquest espai, temps i presència es podrà entendre el que s'ha viscut sense passar-ho per cap filtre de patologia, i  s'integrarà amorosament a nivell emocional, físic, cognitiu i espiritual. 


com? Amb trobades individiuals per ordenar i assentar aquestes vivències, cuidant les hores de descans i alimentació, buscant formes d'arrelament (contacte amb la natura), posant en paraula escrita l'experiència, meditant, amb expressions artístiques, etc. 
si tens qualsevol pregunta, o desitges que t'acompanyi, 
contacta sense compromís!
info(@)doula.cat
647 903 252


 * una sessió d'integració no és en cap cas una psicoteràpia, sinó una intervenció puntual, que no necessàriament requereix una continuïtat. Es valorarà en cada consultant, fins i tot la conveniència d'un suport més especialitzat si fos el cas. En cas de dubte, pots escriure exposant la teva vivència cas i en parlem!