pèrdues, mort i dol

al llarg de la vida experimentem pèrdues de tot tipus: de familiars, de parella, de feina, de projectes...  no cal parlar de cap patologia, simplement succeeixen fets que mouen i trasbalsen profundament porten a qüestionar creences, compromisos i actuacions. 

ofereixo un acompanyament per ajudar a sostenir i transitar moments plens de confusió, tristor, desencís, incerteses... ja que donar un espai i un temps a les emocions, a deixar-se sostenir, a ser escoltat sense judicis i amorosament és una via per recuperar la confiança en la vida i en un mateix.


i també especialment en el procés final de la vida, aportant serenitat i recuperant la capacitat de connectar amb la transcendència des de la senzillesa de la presència i l'energia de la connexió que es crea amb la trobada de les nostres ànimes. en aquest cas és de vital importància tenir cura de les vivències i emocions, ja que és el moment de concloure i deixar resolt aquelles qüestions que facilitaran emprendre el viatge i morir amb lleugeresa.