pèrdues i dols

al llarg de la vida experimentem pèrdues de tot tipus: de familiars propers (pares, fills, etc), de parella, de feina, de projectes...  no cal pensar en cap patologia, simplement succeeixen fets que mouen i trasbalsen profundament porten a qüestionar creences, compromisos i actuacions. 

tens aquí amb mi la possibilitat si ho sents, de comptar amb l'acompanyament que ajudi a sostenir i transitar moments plens de confusió, tristor, desencís, incerteses... ja que donar un espai i un temps a les emocions, a deixar-se sostenir, a ser escoltat sense judicis i amorosament és una via per recuperar la confiança en la vida i en un mateix.i també especialment en el procés final de la vida, aportant serenitat i recuperant la capacitat de connectar amb la transcendència des de la senzillesa de la presència i l'energia de la connexió que es crea amb la trobada de les nostres ànimes.

en aquest moment, tant com qualsevol altre de la vida, és de vital importància tenir cura de les vivències i emocions, ja que és el moment de concloure i deixar resolt aquelles qüestions que facilitaran emprendre el viatge i morir amb lleugeresa.


contacta sense compromís!
info(@)doula.cat  /  647 903 252