transpersonalamb els tallers i sessions de "FLORIR DES DE DINS" els objectius són:

... anar recordant el camí cap a la pròpia essència, navegar per diferents estats de consciència i des d'allà recollir aquestes flors internes que ja són a dins de cadascú que al florir es puguin compartir amb l'entorn.

... vivenciar i compartir que totes i tots estem fent el camí per ser millors persones, connectant amb espais interns on com les flors ens anem obrint, pètal a pètal, creixent en presència, sanació i essència.

... per caminar el propi camí personal d'indagació i expansió de la consciència, en format individual i /o compartint amb l'energia de grup.


amb pràctiques i recursos ancestrals i naturals com la respiració, moviment, música, i altres.... eines per observar-se des d'altres perspectives i explorar estats de consciència més amples.

MEDITACIÓ

vols meditar individualment i no saps com començar? ganes d'explorar i escollir quina forma de meditar és més còmoda i confiada per tu? sents que no acabes de trobar la manera de sostenir una pràctica continuada?

t'acompanyo a incloure la pràctica meditativa de manera orgànica i fluïda al teu dia a dia; a explorar diferents formes de meditació, i  a elaborar una planificació orgànica per gaudir de la pràctica adaptada a la teva realitat personal. 

*consulta presencial o online

I cada dilluns a les 20:30 espai de Meditació en Grup al Happy Yoga Girona - Sant Narcís

Entrades populars d'aquest blog

re-començar

cercle infinit

meditar